• För Restaurang

BESTÄLL MINVINO DIREKT

En one-stop-shop för restaurang, vinbarer och hotell.

Sortiment består huvudsakligen av dryck från små och medelstora producenter och innehåller bland annat några av världens absolut högst rankade dryckesutvecklare.

Till Drycks.se

Öl & vin från utvalda producenter

Bakalar är främst kända för sitt breda utbud av tjeckisk premiumöl. Idag har de förutom MINVINO även en mycket fin portfölj av viner från bland annat Spanien och Frankrike. Vin för finsmakare!

Till Bakalar

VI HJÄLPER DIG GÄRNA MED

Vatten & Vinprovning

Vi arrangerar gärna en vatten & vinprovning för att öka din och dina medarbetares kunskap om hur vatten påverkar vin.
Vi kommer till er och gör en vatten & vinprovning utifrån era populäraste viner.

Kontakta oss på info@minvino.com

MINVINO på menyn

Hur gör vi det lätt för våra gäster att välja rätt vatten till det vinet. Oftast frågar gästerna om rekommendation på vin, då är det enkelt att addera en fråga om vatten. Men det ska även vara lätt välja rätt MINVINO. Vi hjälper er gärna med förslag på hur MINVINO enklast blir en del av er meny. Maila oss på info@minvino.com

Vilka MINVINO passar oss?

Utifrån er vinmeny tar vi fram ett förslag på den bästa fördelningen av de olika MINVINO. Du kan även via oss beställa en samples av MINVINO 25 cl för att själva testa. Kontakt oss på info@minvino.com och vi hjälper till den bästa lösningen för er.

En kväll med MINVINO

Bjud era gäster på MINVINO! Låt era gäster testa MINVINO under en kväll. Vi kommer till er bar och bjuder på rätt vatten till era gästers vin. Vi pratar om vin och om hur vatten påverkar smaken av vin.

Kontakta oss på info@minvino.com

1
1

MINVINO No 1 – Matchar friska och fruktiga vita viner

Samarbete med MINVINO

Är du intresserad av att MINVINO blir en del av ert utbud gentemot privatpersoner eller Horeca? Vi letar kontinuerligt nya partners för kortare eller längre samarbeten
Kontakta Petra Ranhem på Petra@Minvino.com