• Möt MINVINO

2 februari 2019
Göteborg

Sommeliernas dag 2019

Årets Sommeliernas dag 2019 är Dagen D och sommelierbranschens stora dag. Sommelierer samlas för att knyta kontakter, utbyta kunskap och framför allt prova drycker från hela världen. The Water Studio är där med MINVINO – för att matcha vin och vatten. Välkomna 

#sommelierernasdagar #sommelierföreningen #göteborg

16 februari 2019
Fotografiska

Matcha VIN & MINVINO på Vinfestivalen 16 februari

Johan Lidby Vinhandel slår upp dörrarna för 2019 års Vinfestival VINET på Fotografiska. Den 16 februari hittar du MINVINO tillsammans med 44 vinmakare och producenter från hela världen. En unik möjlighet att testa MINVINO tillsammans med över 200 fina viner. Prova, smaka och mingla.

#vinfestivalen2019 #johanlidby

23-24 Mars 2019
Stockholm

Sommelier SM 2019

I år satsar Sommelierföreningen på ett bredare startfält och har redan i februari deltävlingar i Malmö, Göteborg och Stockholm. Därefter delfinal och final 23-24 mars i Stockholm. Minvino är stolt vattensponsor för andra året i rad. Upplev hur vatten påverkar upplevelsen av vin den 24 mars då MINVINO är med på finaldagen.

Mer info kommer inom kort

#SommelierSM2019 #Sommelierföreningen

23-24 April 2019
Stockholm

FINE WATERS TASTE & DESIGN AWARDS

MINVINO är mycket stolt värd då Fine Water Society kommer till Stockholm i april för Fine Waters Taste & Design Awards. Över 40 olika premium käll- eller mineralvatten från hela världen tävlar i olika kategorier inom Taste och Design. 

Mer info kommer inom kort

#Finewatersociety #Taste&designawards #premiumwater #watersommelier

25-26 April 2019
Stockholm

FINE WATERS SUMMIT

MINVINO är mycket stolt värd då Fine Water Society håller sin Fine Water Summit i Stockholm. Vattendistributörer och vattensommelier från hela världen samlas för att diskutera och utbyta erfarenhet kring Futur trends regarding Premium water. Minvino kommer att hålla en Master Class öppen för alla kring Water & Wine – hur påverkar vatten upplevelsen av vinet.

Mer info kommer inom kort

#Finewatersociety #Finewatersummit #watersommelier #Waterandwine